Rene-naturprodukter er en kombination af LANACare og Ceiba. Vi tilbyder vores udvalgte produkter til det danske marked altid med renhed og bæredygtighed i fokus.


LanaCare

LANAcare blev etableret i Danmark i 1990 af Jeannette Almstrøm, mor til tre børn, sygeplejerske og tekstildesigner. Netop denne kombination er den perfekte baggrund for LANACares “mor & barn” koncept med rene naturprodukter og fokus på velvære med anvendelse af ren organisk merino uld.

Også kapok fiberen er et materiale,  som Jeannette Almstrøm og LANACare anvender i produktionen med fokus på bæredygtighed og rene naturprodukter. I dag er LANACare et velkendt og velrenommeret brand, som markedsføres  i 28 lande verden over.

 

Uldens naturlige kvaliteter

Uld har gennem årtusinder været anvendt af alle folkeslag verden over, og netop uldens helt unikke egenskaber hvad angår isolering i såvel tør som våd tilstand gør den særdeles anvendelig til beklædning, både kold og varm, idet uld også absorberer væde og fjerner lugt.

Uld fås i forskellige kvaliteter, og lige netop merino uld er utrolig blød og åndbar og derfor særdeles velegnet for mennesker, idet den regulerer kroppens naturlige temperatur og blodcirkulation i både våd og tør tilstand og uden at føles våd. Lanolin – uldens naturlige fedtstof – neutraliserer både bakterier og lugtscener.

Uldfiberen er opbygget på samme måde som den menneskelige hud, og derfor føles uld som et ekstra lag af menneskets egen hud. Hertil kommer, at kombinationen af uld og lanolin giver resistens mod husstøvmider, som ganske enkelt ikke trives sammen med naturlig uld. Derfor er ren, naturlig uld også optimal for husstøvallergikere.